Çomaklı Talip Kahraman Ortaokulu

Vizyon: Öğrenci ideallerinin buluştuğu, çevresine model , yenilikçi, girişimci ve gelişimci olan gözde bir eğitim merkezi olmak.

Misyon: Çomaklı Talip Kahraman Ortaokulu olarak; Türk Milli Eğitimi Temel Kanununda yer alan özel ve genel amaçlara uygun , öğrencilerimizin her yönden sağlam karakterli, dürüst, vatan ve millet sevgisi olan, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, araştıran milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, okuyan, inceleyen, başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirilmesi için varız.

Başarılar: 0

Saatler: 09:00-12:30/ 13:10-15:40
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 332 371 00 81

WEB - https://comaklitkorta.meb.k12.tr

Adres - Çomaklı Mahallesi 17077.Sokak No 6 MERAM/KONYA

Öğretim Şekli :Normal/Tekli

Yerleşim Yeri - Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde Meram İlçesine bağlı Çomaklı Mahallesindedir.Kültür Parka uzaklığı 20 KM´dir.

Adres - Çomaklı Mahallesi 17077.Sokak No 6 MERAM/KONYA

Ulaşım Konya Büyükşehir Belediyesine ait 93 numaralı toplu ulaşım hattı ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 20 KM